Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/241-9323

Forgalmazott márkák

A BETA Utensili  1923-ban kezdte meg működését. 1932-ben védjegyeztették a Robur nevet és kezdték meg ezeknek a termékeknek a gyártását. 1939-ben indult a gyártás Sovico-ban. 1939. július 14én megtörtént a BETA védjegy bejegyzése.

 A korai 1960-as években már közel 200 munkavállalót alkalmazott a gyár. Ezekben az években kezdte meg a cég terjeszkedését az európai piacokon és hamar elfoglalta helyét a professzionális kéziszerszám iparban. A termékskála folyamatosan bővült, hogy megfeleljen és kielégítse a legigényesebb szakemberek és gyárak igényeit. A termékportfólió évtizedek óta megoldást kínál a nehéz- és könnyűipar, valamint az autóipar és autójavítási világ valamennyi fő ágazatának.

1969-ben alkotta meg a BETA az ikonikussá vált Tank C25 szerszámkocsit, ami forradalmi változás volt és azóta is része a termékkínálatnak. Ez a termék volt először narancssárga. Az 1970-es években a BETA márkanév aktívvá vált a sportok szponzorkapcsolati köreiben is. Ekkor lépett be ugyanis a Forma1 világába.

Az első nagyszerű győzelmet Vittorio Brambilla aratta 1975-ben egy narancssárga "BETA Utensili March" nevezetű versenyautóval, amit az ausztriai Grand Prix-ben nyert meg a Zeltweg-i felhőszakadás közepette. A BETA Utensili S.p.A. azóta a motorsportokban is kimagasló szerepet vívott ki magának olyan professzionális csapatok oldalán, mint a Ferrari, a Jordan, a McLaren és a Minardi a Formula-1-ben, valamint a Yamaha, a Honda, a Suzuki és a Kawasaki a MotoGP-ben.

1976-ban Charles Lai és Tony Lin urak alapították meg a KING TONY céget, amely kéziszerszámok készítésére szakosodott. Az alapítók a professzionális kéziszerszámok készítését tűzték ki célul azért, hogy a világ legjobbjaival versenyeznek. Magasra állították a mércét és az elmúlt évek során következetesen meghaladták a világ legszigorúbb előírásainak követelményeit. A King Tony szerszámok nem csak megfelelnek a DIN (német) és az ANSI (USA) szabványnak, hanem a DIN által előírt nyomatékot 30%-kal, míg a pneumatikus ütőszerszámaikkal, 50% -kal magasabbra kalibrálták. Tették ezt a minőség iránti valódi elkötelezettségük okán!

A világ legjobbjaival való verseny iránti elkötelezettség miatt három különálló szabvány szerint tanúsítottuk az ISO-t. Először, 1998 januárjában az ISO 9002, ezt követően az ISO 9001, és az utóbbi időben pedig az ISO 14001 környezetvédelmi biztonsági szabvány alapján minősíttették cégüket. A KING TONY szerszámok és eszközök - ennek megfelelően - sokkal jobbak, mint más világszínvonalú eszközök. A KING TONY menedzsmentjének elvárásait folyamatosan teljesítik világszerte működő számos szervezetében.

Időközben a KING TONY nemzetközi és professzionális márkanév lett, amelynek imázsára és erős piaci pozíciójára nagy hangsúlyt fektet a cég.

KING TONY videó

KING TONY videó 2

Tovább a KING TONY termékekhez

 

A GEDORE több mint 100 éve gyárt magas színvonalú, professzionális kéziszerszámokat és speciális szerszámokat. A gyár központja a németországi Remscheidben található. Mottó: szerszámok az élet számára. A világ minden táján a szakemberek biztonságosabban és eredményesebben tudnak dolgozni az eszközeinkkel. Ez az ösztönzőnk. Az Ön egyéni igényei állnak a középpontban. Ezért minden erőnkkel, gondoskodással és szenvedéllyel dolgozunk. Így inspiráljuk a felhasználókat, erős márkánkkal és termékeinkkel, innovatív ötleteinkkel, a legjobb termékekkel és megoldásokkal, amelyek valóban segítenek az előrelépésben. Természetesen a legjobb szolgáltatást nyújtjuk Önnek: hozzáértő kapcsolattartókkal, rövid útvonalakkal és az egyéni igényeinek megfelelő megoldásokkal.

A GEDORE három generáció alatt kizárólag az alapító család tulajdonában volt, és már a negyedik generációt is kinevezték a menedzsmentbe. Tulajdonos-menedzsment a társaság fenntarthatóan sikeres növekedésén dolgozik. Hosszú távon gondolunk, szilárdan működünk. A jövőben számíthat ránk, megbízható partnere vagyunk és leszünk.

A GEDORE csoport márkái és termékvonala közül az egyik a GEDORERED.

GEDORE videó

Tovább a GEDORE termékekhez

 

A TACTIX® márkát az Ön igényeinek megfelelően fejlesztették ki: igazi és kemény munkára tervezték. Ez a márka gazdaságos és jó minőségű kéziszerszám nagy választékát kínálja, amelyre mindig számíthat

A megfelelően szilárd, ergonómiailag jól megtervezett eszközökkel igazi élmény a munka. A jól átgondolt célok összehangolásával kifejlesztett TACTIX® eszközök világhírnévre tettek szert. Ezek kiváló eszközök a szorgalmas szakemberek számára, akik precíz munkát végeznek, és megbízható teljesítményt igényelnek. Ez a márka kiváló technológiát, erőt és tartósságot jelent.

TACTIX videó

Tovább a TACTIX termékekhez

 

A kenés- és műhelytechnika vezető gyártójaként világszerte jelen vagyunk. 1914 óta fejlesztjük és optimalizáljuk átfogó termékkínálatunkat. Jelenleg 83 millió alkatrészt gyártunk 2500 késztermékhez. Standard készülékeink átfogó termékkínálatának köszönhetően minden kenési feladathoz testreszabott megoldást nyújtunk.

1986 óta a pneumatikus olaj- és zsírszivattyúk sorozatgyártásával beléptünk a korszerű műhelytechnikába. A választékunkat az olajártalmatlanító rendszerek, tömlőcsévélők, tartályok és dízelolaj-szállító rendszerek folyamatos fejlesztése egészíti ki. Manapság már a komplett kenéstechnika minden fajtája szerepel kínálatunkban. Sorozatgyártásban termelünk. Termékválasztékunk több mint 90%-a saját gyártóhelyekről kerül ki. Átfogó termékpalettánk világszerte több mint 15 000 ügyfelet ér el több mint 100 országban. A PRESSOL technika a vezető minőség.

PRESSOL videó

Tovább a PRESSOL termékekhez

Az elmúlt 23 év alatt a DAXES Kft tevékenységi köre kiterjedt a teljes szerviztechnikai berendezések-, a komplett autószerviz berendezések forgalmazására. Ezen belül megvalósult a termékek egy részének a saját gyártóbázisunkon történő gyártása a hazai és export piacra egyaránt.

Kiemelt termék az akna-, és perememelő 2 - 20 tonna teherbírásig, kézi-, hidraulikus-, hidropneumatikus- és elektrohidraulikus kivitelben. Már közel háromezer értékesített darabszámmal rendelkezünk, ez döntő részben hazai eladás, de az elmúlt öt évben már az exportértékesítés is jelentős. Ugyancsak meghatározó termék a gyártásunkban a holtjátékvizsgáló, elektrohidraulikus működéssel és pneumatikus mozgatórendszerrel, 2-18 tonna terhelhetőséggel, természetesen az EU előírásoknak megfelelő mozgás irányokkal és kivitelben.

A budapesti központ mellett a nyíregyházi fióktelep, és a győri érdekeltség, valamint az országos viszonteladói értékesítési, és javítási hálózat biztosítja a termékek eladását, javítását, pótalkatrész biztosítását.

A DAXES Kft alapításától kezdve hosszútávra tervezte tevékenységét, családi vállalkozásként újabb és újabb ötletek megvalósításával válaszol a kihívásokra, az alapítón kívül ma már a második generáció képviselői is itt dolgoznak biztosítva és fenntartva a társaság meghatározó jelenlétét a garázsipar és a szerviztechnika területén.

DAXES videó

Tovább a DAXES termékekhez

A SATA az utóbbi 20 évben a világ leggyorsabban növekvő, kiváló minőségű mechanikus kéziszerszám-szolgáltatója. Termékeink széles választékát a mechanika kiszolgálására tervezték számos iparágban, beleértve az autóipart, a gyártást, az építőipart és az űrkutatást. Piacvezetővé kívánunk válni azzal, hogy világszínvonalú minőséget, iparágvezető innovációt és rendkívül örömteli élményt nyújtunk márkánkkal.

SATA videó

Tovább a SATA termékekhez

 

Ez a márka generációkon át hiteles, innovatív, megbízható és kiszámítható. Világszerte ismert, a tübingeni egyetemi városban van a központja. A mindenkori piaci elvárások szerint vezetjük sikeresen a családi vállalkozásunkat már a harmadik generáció óta. Tevékenységünk homlokterében az ügyfél-orientáltság és a kiváló minőségi áll. Ügyfeleink bizalma arra kötelez bennünket arra , hogy a legjobbat adjuk. Mottónk: „Engineered in Germany” (Németországban tervezve), ez azt jelenti, hogy összekötjük mérnökeink műszaki szaktudását a sajátságosan magas minőségi elvárásainkkal. A jövő piaci elvárásainak megismerésre vonatkozó képességünk alkalmassá tesz bennünket, hogy több ágazatban is piacvezetővé váljunk. 

BRENNENSTUHL videó

Tovább a BRENNENSTUHL termékekhez

 

A Winntec kiváló minőségű, hatékony és megbízható autóipari műhelyberendezések gyártója.

2002-ben Alfred Dubbeldam és Norman Jou megalapozták a Winntec globális sikerét. Míg korábban az Ázsiából származó import eszközök alacsony és vonzó árakon szerepeltek a forgalmazók kínálatában, azonban ezek az eszközök nem feleltek meg a nehéz igénybevételeknek és egyáltalán nem voltak hosszú élettartamúak. Ezért azt a célt tűztük ki, hogy készítsünk olyan termékeket, amelyek jó minőségűek, biztonságosak és könnyű a használatuk, az élettartamuk pedig hosszú!

Termékeinket világszerte több mint 60 országba exportáljuk a prémium autókereskedések, autójavító műhelyek, gumiabroncs-szerviz szakemberek és közlekedési vállalatok számára.

WINNTEC videó

Tovább a WINNTEC termékekhez

 

MAKITA a világ legnagyobb szerszámgyártója. A több mint100 éves tapasztalattal rendelkező termékeinket a világ minden táján nagyon kedvelik, első sorban a teljesítményük és a minőségük miatt. MAKITA víziójának kulcsa a technológiánk és termékeink folyamatos innovációja. Az olyan biztonsági megoldásainktól, mint az AVT és a por elszívása, a lítium-ion akkumulátor és töltő technológiánkig, a MAKITA élen jár az új ötletek terén. Mindez a japán kutató- és fejlesztőközpontunknak köszönhető, ahol a mérnökök keményen dolgoznak, hogy folyamatosan fejlesztik termékeinket, az energiafogyasztástól az ergonómiai kialakításig és működésig. Minőségellenőrzési rendszerünkben minden egyes gépet letesztelünk, amely elhagyja gyártóüzemeinket. Ez az egyik kulcsa a magas színvonalú termékpalettánknak.

Webshopunkban a MAKITA termékeknek csak egy viszonylag szűkebb keresztmetszetét kínáljuk, de további MAKITA termék vonatkozásában érdeklődés esetén egyedi ajánlatot küldünk. Ígényét az info@bazisszerelestechnika.hu e-mail címen jelezze.

MAKITA videó

Tovább a MAKITA termékekhez

A BÁZIS Szereléstechnika Kft a szereléstechnikai segédanyagokat, illetve egyéb szerszámokat, eszközöket BÁZIS "márka" alatt altarnatív gyártók igen széles palettájáról kínálja. A cég több mint 20 éves tapasztalára alapozva ezek a webshopban kínált termékek igen népszerűek vásárlóink körében.

A webshopban a BÁZIS "márka" alatt kínált termékek más részét a Tracon Electric Logisztikai Központ viszonteladójaként kínáljuk partnereinek. A Tracon Electric fő tevékenységi területe a kisfeszültségű villamos készülékek és alkatrészek kereskedelme. Erősségünk: ISO 9001 minősítés, gyors áruszállítás, versenyképes árak, termékek egyenletes minősége, rugalmasság. 

TRACON videó

Tovább a BÁZIS alternatív gyártói termékekhez