Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/241-9323

DH-12000H4-bm | Holtjátékvizsgáló berendezés elektro-hidraulikus működtetésű
DH-12000H4-bm | Holtjátékvizsgáló berendezés elektro-hidraulikus működtetésű
3 543 429 Ft + ÁFA
(br: 4 500 155 Ft)

DH-12000H4-bm | Holtjátékvizsgáló berendezés elektro-hidraulikus működtetésű

Elektro-hidraulikus működésű holtjátékvizsgáló berendezés, tizenkét tonna tengelyterhelhetőséggel. Mozgásirányok: előre-hátra, ki-be, külön-külön, illetve kombinálva.

Mérete: 820 x 820 mm

Telepíthető: Kérjen grátisz ajánlatot az info@bazisszerelestechnika.hu e-mail címen vagy a +36 20 2419323 telefonszámon.

A közölt ár irányár, mert a berendezés ára nem tartalmazza a beépítő keret és a szükséges tömlők árát. Ennek megfelelően kérjen egyedi ajánlatot.

A berendezés megrendelésével egyidejűleg kérjük, rendelje meg a DA-200-ST cikkszámú terméket (szállítás, üzembe helyezés) terméket is.

A berendezés megfelel a 2014/45/EU egységesített vizsgáztatási rendszer, amely alapján a magyar Nemzeti Fejlesztési Miniszter (II.05) NFM 2/2018 rendelete, amely megjelent a Magyar Közlöny 2018 évi 13. számában közölt feltételrendszernek.

Márka
DAXES
3 543 429 Ft + ÁFA
(br: 4 500 155 Ft)
Részletek

Termékleírás: DH-12000H4-bm | Holtjátékvizsgáló berendezés elektro-hidraulikus működtetéssel

A DH-12000H4-bm egy hatékony és megbízható holtjátékvizsgáló berendezés, melyet az elektro-hidraulikus működésének köszönhetően kiemelkedő teljesítmény és pontosság jellemzi. Ez a berendezés a legújabb technológiával van felszerelve, hogy hatékonyan vizsgálja a járművek holtjátékát, és a szükséges beállítások elvégzésével biztosítsa a megfelelő tengelyterhelhetőséget.

A DH-12000H4-bm cikkszáma egyedülállóan azonosítja ezt a vizsgálóberendezést, amelyet a legkiválóbb anyagok felhasználásával és precíz gyártási folyamatokkal hoztak létre. A kiváló minőségű alkatrészek és a modern technológia egyesítése garantálja a hosszú élettartamot és a megbízható működést, ami fontos az olyan fontos feladatok elvégzéséhez, mint a járművek holtjátékának ellenőrzése.

A DH-12000H4-bm holtjátékvizsgáló berendezés kiemelkedő teljesítménye és kapacitása 12 tonnás tengelyterhelhetőséget tesz lehetővé. Ezáltal lehetőség nyílik a nehéz járművek, teherautók, valamint munkagépek hatékony és alapos holtjátékellenőrzésére. A magas terhelhetőség lehetővé teszi, hogy a vizsgálatokat megbízhatóan végezzék el, miközben a berendezés tartósságával és stabilitásával biztosítja a kiváló eredményeket.

A holtjátékvizsgáló berendezés előnye az elektro-hidraulikus működésében rejlik. Ennek köszönhetően a mozgásirányok külön-külön, illetve kombinálva is vezérelhetőek. Az előre-hátra és ki-be mozgásirányok egyszerűen és precízen irányíthatóak a kiváló minőségű vezérlőpanel segítségével, amely lehetővé teszi az operátor számára a könnyű és kényelmes használatot. Ezáltal a holtjáték beállítása és ellenőrzése gyorsan és hatékonyan elvégezhető, minimalizálva a gépjárművek szervizidőt és növelve a hatékonyságot.

A DH-12000H4-bm holtjátékvizsgáló berendezés az elektro-hidraulikus működése és a 12 tonnás tengelyterhelhetősége miatt kiváló választás minden olyan műhely vagy szerviz számára, ahol hatékony és megbízható holtjátékellenőrzést szeretnének végezni a járműveken. Ez a berendezés megkönnyíti és felgyorsítja a holtjáték beállítását és ellenőrzését, ami hozzájárul a járművek biztonságos és optimális működéséhez.

Összefoglalva, a DH-12000H4-bm elektro-hidraulikus működésű holtjátékvizsgáló berendezés egy megbízható és hatékony eszköz a járművek holtjátékának ellenőrzésére. Tizenkét tonnás tengelyterhelhetősége lehetővé teszi a nehéz járművek hatékony vizsgálatát, míg az elektro-hidraulikus működés könnyű irányíthatóságot és precíz beállításokat tesz lehetővé. Ha a cél a biztonságos és hatékony járművek működése, a DH-12000H4-bm a megfelelő választás a holtjáték ellenőrzéséhez.

Adatok
Kategória
Holtjáték vizsgáló berendezések
Termék jellemző 1
Max. terhelés tonna: 12
Termék jellemző 2
H1 mm: 820
Termék jellemző 3
H2 mm: 820
Cikkszám
DH-12000H4-bm
Hasonló termékek