Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/241-9323

Ajándékkártya

Az AJÁNDÉKKÁRTYA névértéke bruttó összeg. Az ajándékkártyát a vétel napjától számítva a következő naptári év végéig lehet felhasználni a BÁZIS Szereléstechnika webáruházában (https://www.bazisszerelestechnika.hu/). A webáruházban történő vásárlás során a megrendelés Megjegyzés rovatába, pontosan be kell írni az AJÁNDÉKKÁRTYA egyedi sorszámát. Az AJÁNDÉKKÁRTYA egyszer használható fel.  Az AJÁNDÉKKÁRTYA készpénzre nem átváltható. Jogi út kizárva.

 

Az ajándékkártya egy olyan népszerű és sokoldalú ajándékozási lehetőség, amely lehetővé teszi, hogy az ajándékozó rugalmasan kifejezhesse jókívánságait és figyelmességét az ajándékozott felé. Az ajándékkártya egy olyan kis méretű műanyag vagy papír kártya (esetünkben online dokumentum), amely pénzösszeggel vagy meghatározott értékű vásárlási lehetőséggel rendelkezik egy adott üzletlánc vagy online kereskedő esetében.

Az ajándékkártyák széles körben elérhetőek számos kereskedelmi vállalkozásban, éttermekben, bevásárlóközpontokban és online kiskereskedőknél is. Ezek a kártyák lehetnek általánosak vagy specifikusak, például egy adott márkához vagy kategóriához kapcsolódóak. Az ajándékkártyák nagy előnye, hogy lehetővé teszik az ajándékozottnak, hogy saját maga válassza ki, mire szeretné költeni az ajándékot. Ezáltal minimalizálható a "nem találomra" vásárlás és növekszik az esélye annak, hogy az ajándék ténylegesen hasznos és örömteli lesz.

Ezenkívül az ajándékkártyák kiváló alternatívát jelentenek, amikor nem vagyunk biztosak az ajándékozott preferenciáiban vagy nem ismerjük mélyebben az ízlését. Az ajándékkártyák a pénzügyi rugalmasság mellett egyfajta személyes figyelmességet is hordoznak magukban, hiszen az ajándékozó gondoskodik arról, hogy az ajándékozott saját választása szerint szerezzen be valamit.

Összességében az ajándékkártya egy kényelmes, sokoldalú és értékes ajándékozási lehetőség, amely lehetővé teszi, hogy az ajándékozó és az ajándékozott egyaránt elégedett legyen a végeredménnyel.