Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/241-9323

DH-2000L4 | Holtjátékvizsgáló berendezés levegős működtetésű
DH-2000L4 | Holtjátékvizsgáló berendezés levegős működtetésű
1 668 173 Ft + ÁFA
(br: 2 118 580 Ft)

DH-2000L4 | Holtjátékvizsgáló berendezés levegős működtetésű

Sűrített levegővel működő holtjátékvizsgáló berendezés, két tonna tengelyterhelhetőséggel. Mozgásirányok: előre-hátra, ki-be, külön-külön, illetve kombinálva.

A közölt ár irányár, mert a berendezés ára nem tartalmazza a beépítő keret és a szükséges tömlők árát. Ennek megfelelően kérjen egyedi ajánlatot.

A berendezés megrendelésével egyidejűleg kérjük, rendelje meg a DA-200-ST cikkszámú terméket (szállítás, üzembe helyezés) terméket is.

A berendezés megfelel a 2014/45/EU egységesített vizsgáztatási rendszer, amely alapján a magyar Nemzeti Fejlesztési Miniszter (II.05) NFM 2/2018 rendelete, amely megjelent a Magyar Közlöny 2018 évi 13. számában közölt feltételrendszernek.

Márka
DAXES
1 668 173 Ft + ÁFA
(br: 2 118 580 Ft)
Részletek

Termékleírás: DH-2000L4 Holtjátékvizsgáló berendezés levegős működtetéssel

A DH-2000L4 egy modern és megbízható holtjátékvizsgáló berendezés, melyet kifejezetten ipari alkalmazásokhoz terveztek. Az innovatív megoldásokkal és precíz működéssel rendelkező eszköz kiemelkedő teljesítményt nyújt, és számos iparágban nélkülözhetetlen segítséget nyújt a termelékenység és minőség javításában.

A DH-2000L4 holtjátékvizsgáló fő jellemzői:

  1. Levegős működtetés: Az eszköz légnyomással működik, ami lehetővé teszi a holtjátékok gyors és hatékony vizsgálatát. A levegő hajtóművekkel vezérelhető, így a felhasználók könnyedén beállíthatják a megfelelő működési paramétereket az adott vizsgálathoz.

  2. Nagy pontosság: A DH-2000L4 rendkívül pontos méréseket végez, így a felhasználók megbízható és következetes eredményekre számíthatnak. A pontos holtjáték azonosítás kulcsfontosságú a termelési folyamatok optimalizálása és a hibák minimalizálása érdekében.

  3. Könnyű használat: Az eszköz ergonomikus kialakítású, és intuitív kezelőfelülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a könnyű és gyors beállítást. A kijelző és az egyéb vezérlőelemek áttekinthetően vannak elhelyezve, így még a kevésbé tapasztalt felhasználók is könnyen használhatják.

  4. Tartós kivitel: A DH-2000L4 masszív acélból készült, mely hosszú élettartamot és ellenállóságot biztosít a kemény ipari környezetben is. A magas minőségű anyagokból és alkatrészekből álló berendezés megbízhatóan működik, és minimális karbantartást igényel.

  5. Kiterjedt alkalmazási területek: A holtjátékvizsgáló számos iparágban használható, például az autóiparban, elektronikai gyártásban, gépiparban és sok más területen, ahol a mozgó alkatrészek hibamentes működése kiemelten fontos.

  6. Biztonságos működés: Az eszköz kialakítása a felhasználók biztonságát szem előtt tartva történt. Azok a funkciók, amelyek veszélyes vagy nem megfelelő működést eredményezhetnek, blokkolva vannak vagy védőmechanizmussal ellátottak.

  7. Hatékony minőségellenőrzés: A DH-2000L4 holtjátékvizsgáló berendezés segíti a gyártókat az általános minőségellenőrzésben, és hozzájárul a hibák felderítéséhez és azok időben történő korrigálásához, csökkentve a selejtes termékek számát és javítva a végtermék minőségét.

Összességében a DH-2000L4 holtjátékvizsgáló berendezés levegős működtetéssel a magas teljesítményű, megbízható és hatékony eszközöket kedvelő ipari vállalkozások elsődleges választása. Ez az eszköz lehetővé teszi a gyártók számára, hogy javítsák termelési folyamataikat, minimalizálják a hibákat, és növeljék az általános hatékonyságot, ami hosszú távú versenyelőnyt eredményez a piacon.

Adatok
Kategória
Holtjáték vizsgáló berendezések
Termék jellemző 1
Max. terhelés tonna: 2
Cikkszám
DH-2000L4
Hasonló termékek