Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/241-9323

DH-2000H4-bm | Holtjátékvizsgáló berendezés elektro-hidraulikus működtetésű
DH-2000H4-bm | Holtjátékvizsgáló berendezés elektro-hidraulikus működtetésű
1 900 000 Ft + ÁFA
(br: 2 413 000 Ft)

DH-2000H4-bm | Holtjátékvizsgáló berendezés elektro-hidraulikus működtetésű

Elektro-hidraulikus működésű holtjátékvizsgáló berendezés, két tonna tengelyterhelhetőséggel. Mozgásirányok: előre-hátra, ki-be, külön-külön, illetve kombinálva.

Mérete: 600 x 500 mm

Telepíthető: négyoszlopos emelőre, ollós emelőre és akna mellé is.

A közölt ár irányár, mert a berendezés ára nem tartalmazza a beépítő keret és a szükséges tömlők árát. Ennek megfelelően kérjen egyedi ajánlatot.

A berendezés megrendelésével egyidejűleg kérjük, rendelje meg a DA-200-ST cikkszámú terméket (szállítás, üzembe helyezés) terméket is.

A berendezés megfelel a 2014/45/EU egységesített vizsgáztatási rendszer, amely alapján a magyar Nemzeti Fejlesztési Miniszter (II.05) NFM 2/2018 rendelete, amely megjelent a Magyar Közlöny 2018 évi 13. számában közölt feltételrendszernek.

Márka
DAXES
1 900 000 Ft + ÁFA
(br: 2 413 000 Ft)
Részletek

Termékleírás: DH-2000H4-bm | Holtjátékvizsgáló berendezés elektro-hidraulikus működtetésű

A DH-2000H4-bm elektro-hidraulikus működtetésű holtjátékvizsgáló berendezés egy megbízható és innovatív eszköz, mely kifejezetten a modern ipari környezetben felmerülő problémák hatékony megoldására lett tervezve. A cikkszáma, DH-2000H4-bm, a berendezés egyedi azonosítására szolgál, ami megkönnyíti az azonosítást, nyomon követést és a megrendelési folyamatokat.

Az eszköz fő célja a hidraulikus rendszerek elemzése és vizsgálata, különös tekintettel a holtjátékok azonosítására és eltávolítására. A holtjátékok jelentősen csökkenthetik a hidraulikus rendszer hatékonyságát, ezáltal növelve az üzemeltetési költségeket és rontva a gép teljesítményét. A DH-2000H4-bm holtjátékvizsgáló berendezés kiemelkedő funkcionalitással és pontossággal segít meghatározni a holtjáték jelenségek okait, így lehetővé téve a gyors és hatékony beavatkozást.

Az elektro-hidraulikus működtetés rendkívüli előnyökkel jár a hagyományos hidraulikus rendszerekkel szemben. Az elektromos meghajtás lehetővé teszi az automatizált és precíz működést, valamint a távoli vezérlést is, ami jelentősen növeli a felhasználók kényelmét és termelékenységét. A berendezés számos mérő- és vezérlőegységet foglal magában, melyek lehetővé teszik a holtjátékok pontos mérését és a hidraulikus rendszer paramétereinek finomhangolását.

A DH-2000H4-bm holtjátékvizsgáló berendezés ergonomikus és felhasználóbarát kialakítással rendelkezik. A könnyen kezelhető kezelőpanel és az intuitív felhasználói felület lehetővé teszi az egyszerű konfigurációt és a gyors adatkiértékelést. A berendezés robosztus és tartós anyagokból készült, hogy ellenálljon az ipari környezet kihívásainak és hosszú élettartammal rendelkezzen.

A DH-2000H4-bm holtjátékvizsgáló berendezés ideális választás ipari üzemeknek, szervizeknek és kutató laboratóriumoknak, akik a hidraulikus rendszerek hatékonyságának maximalizálására törekednek és hosszú távú megbízható működést keresnek. Az eszköz nagyban hozzájárulhat a gépek teljesítményének optimalizálásához, az üzemeltetési költségek csökkentéséhez és az üzemi meghibásodások minimalizálásához.

Összességében, a DH-2000H4-bm elektro-hidraulikus működtetésű holtjátékvizsgáló berendezés magas szintű funkcionalitást, precizitást és megbízhatóságot kínál. A hidraulikus rendszerek hatékony és megbízható működésének kulcsfontosságú eszközeként segíti elő az ipari vállalkozások fejlődését és sikerét.

Adatok
Kategória
Holtjáték vizsgáló berendezések
Termék jellemző 1
Max. terhelés tonna: 2
Termék jellemző 2
H1 mm: 600
Termék jellemző 3
H2 mm: 500
Cikkszám
DH-2000H4-bm
Hasonló termékek