Bemutatkozás

A Bázis Szereléstechnika több mint két évtizede áll a Győr-Moson-Sopron- és a Veszprém megyei autójavító- és más ipari termelő és szolgáltató vállalkozások rendelkezésére. Fő profilunk a kéziszerszámok-, kisgépek- és garázsberendezések forgalmazása, értékesítése és a garanciális-, illetve a garancia időn túli javítások ügyintézése. Kereskedelmi és szolgáltató tevékenységünket mindig az ügyfélbarát és professzionális kiszolgálás, a rugalmasság, a vevői igényekhez történő alkalmazkodás és a pontosság jellemzi. Az általunk forgalmazott termékek és eszközök a világ legjelentősebb szerszám- és kisgépgyártók professzionális termékei. A hazai forgalmazáshoz és üzemeltetéshez szükséges engedélyekkel és dokumentumokkal (CE megfelelőségi igazolások, magyar nyelvű használati utasítások, gyári kalibrálási bizonyítványok, stb.) rendelkezünk.

Amennyiben web áruházunk elnyerte tetszését, kérjük, regisztráljon itt: https://www.bazisszerelestechnika.hu/regisztracio és rendeljen bátran!

A Bázis Szereléstechnika kiemelt ajánlata az autószerelőknek, autójavítóknak: speciális célszerszámok elérhetők itt: https://szerszambazis.hu/

A webáruházban nem szereplő termékek vagy egyéb berendezések, eszközök esetében kérje egyedi ajánlatunkat.