Forgalmazott márkáink

A korai 1960-as években a cég már közel 200 munkavállalót foglalkoztatott.

Ezekben az években kezdte meg a cég a termékek (kéziszerszámok) terjesztését az európai piacokon, a márka név, a BETA érvényesülni látszott a professzionális kéziszerszám iparban. A termékskála folyamatosan terjeszkedett, évről-évre egyre bővült, hogy megfeleljen és kielégítse a legigényesebb szakemberek és gyárak megannyi igényeit, követelményeit. A termékkínálat növekedése a BETA márkanév alatt, lehetővé tette cégünk számára, hogy növekedjen és sikereket érjen el a fő piacokon, operatív megoldásokat kínálva ezzel a nehéz és könnyű feldolgozóiparnak valamint az autójavítási világ valamennyi fő ágazatának.

A BETA márkanév aktívvá vált a sportok szponzorkapcsolati köreiben is, ennek legjelentősebb mérföldköve volt, amikor az 1970es években a cég – mint szponzor - belépett a Forma 1 világába. Az első nagyszerű győzelmet Vittorio Brambilla aratta 1975-ben egy narancssárga „BETA Utensili March” nevezetű versenyautóval, amely az ausztriai Grand Prix-n nyert meg a Zeltweg-i felhőszakadás közepette.

BETA Utensili később a motorsportokban is kimagasló szerepet kapott, amit a technikai partnercégek nyújtottak a professzionális csapatoknak; mint például Ferrari, Jordan, a McLaren és a Minardi Formula 1-ben, illetve a Yamaha, Honda, Suzuki, Kawasaki a MotoGP-ben.


BETA termékek megtekintése

1976-ban Charles Lai és Tony Lin urak alapították meg a KING TONY céget, amely kéziszerszámok készítésére szakosodott. Az alapítók a professzionális kéziszerszámok készítését tűzték ki célul azért, hogy a világ legjobbjaival versenyeznek. Magasra állították a mércét és az elmúlt évek során következetesen meghaladták a világ legszigorúbb előírásainak követelményeit. A King Tony szerszámok nem csak megfelelnek a DIN (német) és az ANSI (USA) szabványnak, hanem a DIN által előírt nyomatékot 30%-kal, míg a pneumatikus ütőszerszámaikkal, 50% -kal magasabbra kalibrálták. Tették ezt a minőség iránti valódi elkötelezettségük okán!

A világ legjobbjaival való verseny iránti elkötelezettség miatt három különálló szabvány szerint tanúsítottuk az ISO-t. Először, 1998 januárjában az ISO 9002, ezt követően az ISO 9001, és az utóbbi időben pedig az ISO 14001 környezetvédelmi biztonsági szabvány alapján minősíttették cégüket. A KING TONY szerszámok és eszközök - ennek megfelelően - sokkal jobbak, mint más világszínvonalú eszközök. A KING TONY menedzsmentjének elvárásait folyamatosan teljesítik világszerte működő számos szervezetében.

Időközben a KING TONY nemzetközi és professzionális márkanév lett, amelynek imázsára és erős piaci pozíciójára nagy hangsúlyt fektet a cég.
King Tony termékek megtekintése

A GEDORE több mint 100 éve gyárt magas színvonalú, professzionális kéziszerszámokat és speciális szerszámokat. A gyár központja a németországi Remscheidben található. Mottó: szerszámok az élet számára. A világ minden táján a szakemberek biztonságosabban és eredményesebben tudnak dolgozni az eszközeinkkel. Ez az ösztönzőnk. Az Ön egyéni igényei állnak a középpontban. Ezért minden erőnkkel, gondoskodással és szenvedéllyel dolgozunk. Így inspiráljuk a felhasználókat, erős márkánkkal és termékeinkkel, innovatív ötleteinkkel, a legjobb termékekkel és megoldásokkal, amelyek valóban segítenek az előrelépésben. Természetesen a legjobb szolgáltatást nyújtjuk Önnek: hozzáértő kapcsolattartókkal, rövid útvonalakkal és az egyéni igényeinek megfelelő megoldásokkal.

A GEDORE három generáció alatt kizárólag az alapító család tulajdonában volt, és már a negyedik generációt is kinevezték a menedzsmentbe. Tulajdonos-menedzsment a társaság fenntarthatóan sikeres növekedésén dolgozik. Hosszú távon gondolunk, szilárdan működünk. A jövőben számíthat ránk, megbízható partnere vagyunk és leszünk.

A GEDORE csoport márkái és termékvonala közül az egyik a GEDORERED.

Gedore termékek megtekintése

A TACTIX® márkát az Ön igényeinek megfelelően fejlesztették ki: igazi és kemény munkára tervezték. Ez a márka gazdaságos és jó minőségű kéziszerszám nagy választékát kínálja, amelyre mindig számíthat

A megfelelően szilárd, ergonómiailag jól megtervezett eszközökkel igazi élmény a munka. A jól átgondolt célok összehangolásával kifejlesztett TACTIX® eszközök világhírnévre tettek szert. Ezek kiváló eszközök a szorgalmas szakemberek számára, akik precíz munkát végeznek, és megbízható teljesítményt igényelnek. Ez a márka kiváló technológiát, erőt és tartósságot jelent.Tactix termékek megtekintése

A kenés- és műhelytechnika vezető gyártójaként világszerte jelen vagyunk. 1914 óta fejlesztjük és optimalizáljuk átfogó termékkínálatunkat. Jelenleg 83 millió alkatrészt gyártunk 2500 késztermékhez. Standard készülékeink átfogó termékkínálatának köszönhetően minden kenési feladathoz testreszabott megoldást nyújtunk.

1986 óta a pneumatikus olaj- és zsírszivattyúk sorozatgyártásával beléptünk a korszerű műhelytechnikába. A választékunkat az olajártalmatlanító rendszerek, tömlőcsévélők, tartályok és dízelolaj-szállító rendszerek folyamatos fejlesztése egészíti ki. Manapság már a komplett kenéstechnika minden fajtája szerepel kínálatunkban. Sorozatgyártásban termelünk. Termékválasztékunk több mint 90%-a saját gyártóhelyekről kerül ki. Átfogó termékpalettánk világszerte több mint 15 000 ügyfelet ér el több mint 100 országban. A PRESSOL technika a vezető minőség.

Pressol termékek megtekintése

Az elmúlt 23 év alatt a DAXES Kft tevékenységi köre kiterjedt a teljes szerviztechnikai berendezések-, a komplett autószerviz berendezések forgalmazására. Ezen belül megvalósult a termékek egy részének a saját gyártóbázisunkon történő gyártása a hazai és export piacra egyaránt.

Kiemelt termék az akna-, és perememelő 2 - 20 tonna teherbírásig, kézi-, hidraulikus-, hidropneumatikus- és elektrohidraulikus kivitelben. Már közel háromezer értékesített darabszámmal rendelkezünk, ez döntő részben hazai eladás, de az elmúlt öt évben már az exportértékesítés is jelentős. Ugyancsak meghatározó termék a gyártásunkban a holtjátékvizsgáló, elektrohidraulikus működéssel és pneumatikus mozgatórendszerrel, 2-18 tonna terhelhetőséggel, természetesen az EU előírásoknak megfelelő mozgás irányokkal és kivitelben.

A budapesti központ mellett a nyíregyházi fióktelep, és a győri érdekeltség, valamint az országos viszonteladói értékesítési, és javítási hálózat biztosítja a termékek eladását, javítását, pótalkatrész biztosítását.

A DAXES Kft alapításától kezdve hosszútávra tervezte tevékenységét, családi vállalkozásként újabb és újabb ötletek megvalósításával válaszol a kihívásokra, az alapítón kívül ma már a második generáció képviselői is itt dolgoznak biztosítva és fenntartva a társaság meghatározó jelenlétét a garázsipar és a szerviztechnika területén.

Társaságunk által forgalmazott termékek, illetve szolgáltatások: 

• Aknaperem emelők

• Aknafenék emelők

• Kétoszlopos emelők

• Négyoszlopos emelők

• Ollós emelők

• Motor- és sebességváltó emelők

• Krokodilemelők

• Prések

• Egyedi teherliftek

• Kenéstechnikai berendezések (olajfeltöltők, fáradt olaj gyűjtők, számítógépes olajadagoló rendszerek, zsírzók, olajpumpák, zsírpumpák, alkatrészmosók)

• Szerviz diagnosztikai berendezések (fékpadok, lengéscsillapító vizsgáló próbapadok, holtjátékvizsgáló mozgatópadok)

• Karosszériahúzató rendszerek

• Kéziszerszámok, kéziszerszám készletek, kisgépek

• Kompresszorok (dugattyús- és csavarkompresszorok)

• Légtechnikai rendszerek kiépítése

• Füstgázelszívó trendszerek kiépítése

• Sajátgyártású emelő berendezések javítása

• Emelőgépek időszakos felülvizsgálata.
Daxes termékek megtekintése

A SATA az utóbbi 20 évben a világ leggyorsabban növekvő, kiváló minőségű mechanikus kéziszerszám-szolgáltatója. Termékeink széles választékát a mechanika kiszolgálására tervezték számos iparágban, beleértve az autóipart, a gyártást, az építőipart és az űrkutatást. Piacvezetővé kívánunk válni azzal, hogy világszínvonalú minőséget, iparágvezető innovációt és rendkívül örömteli élményt nyújtunk márkánkkal.

Sata termékek megtekintése

Ez a márka generációkon át hiteles, innovatív, megbízható és kiszámítható. Világszerte ismert, a tübingeni egyetemi városban van a központja. A mindenkori piaci elvárások szerint vezetjük sikeresen a családi vállalkozásunkat már a harmadik generáció óta. Tevékenységünk homlokterében az ügyfél-orientáltság és a kiváló minőségi áll. Ügyfeleink bizalma arra kötelez bennünket arra , hogy a legjobbat adjuk. Mottónk: „Engineered in Germany” (Németországban tervezve), ez azt jelenti, hogy összekötjük mérnökeink műszaki szaktudását a sajátságosan magas minőségi elvárásainkkal. A jövő piaci elvárásainak megismerésre vonatkozó képességünk alkalmassá tesz bennünket, hogy több ágazatban is piacvezetővé váljunk. 


https://www.youtube.com/watch?v=FmQkyrhMzMc

Brennenstuhl termékek megtekintése

A Winntec kiváló minőségű, hatékony és megbízható autóipari műhelyberendezések gyártója.

2002-ben Alfred Dubbeldam és Norman Jou megalapozták a Winntec globális sikerét. Míg korábban az Ázsiából származó import eszközök alacsony és vonzó árakon szerepeltek a forgalmazók kínálatában, azonban ezek az eszközök nem feleltek meg a nehéz igénybevételeknek és egyáltalán nem voltak hosszú élettartamúak. Ezért azt a célt tűztük ki, hogy készítsünk olyan termékeket, amelyek jó minőségűek, biztonságosak és könnyű a használatuk, az élettartamuk pedig hosszú!

Termékeinket világszerte több mint 60 országba exportáljuk a prémium autókereskedések, autójavító műhelyek, gumiabroncs-szerviz szakemberek és közlekedési vállalatok számára.Winntec termékek megtekintése

MAKITA a világ legnagyobb szerszámgyártója. A több mint100 éves tapasztalattal rendelkező termékeinket a világ minden táján nagyon kedvelik, első sorban a teljesítményük és a minőségük miatt. MAKITA víziójának kulcsa a technológiánk és termékeink folyamatos innovációja. Az olyan biztonsági megoldásainktól, mint az AVT és a por elszívása, a lítium-ion akkumulátor és töltő technológiánkig, a MAKITA élen jár az új ötletek terén. Mindez a japán kutató- és fejlesztőközpontunknak köszönhető, ahol a mérnökök keményen dolgoznak, hogy folyamatosan fejlesztik termékeinket, az energiafogyasztástól az ergonómiai kialakításig és működésig. Minőségellenőrzési rendszerünkben minden egyes gépet letesztelünk, amely elhagyja gyártóüzemeinket. Ez az egyik kulcsa a magas színvonalú termékpalettánknak.

A MAKITA története: A Makita-t Japánban, Nagoya városában 1915-ben alapították "Makita Denski Seisakusho" néven. A vállalkozás világítótesteket, motorokat és transzformátorokat gyártott és javított. Évekig tartó fejlesztés után a Makita az elektromos motorokra szakosodott, és 1935-ben megkezdte exportálását a világba. 1938-ban a társaságot korlátolt felelősségű társasággá alakították, és Makita bevezette az új nevet: "Makita Electric Works, Ltd.". 1958-ban megjelent a Makita első szerszáma, amely egy kézi elektromos gyalu volt. Ugyanebben az évben később a Makita egy számítógép bevezetésével megerősítette pozícióját a szerszámok különleges gyártójaként. Az évek során a Makita elektromos kéziszerszám kínálata kibővült, amikor a vállalat 1962-ben elektromos kézi működtetésű körfűrészt és fúrógépet is gyártott. A Makita vállalatnak elég gyorsan sikerült olyan lehetőségeket teremtenie a tömeggyártáshoz és összeszereléshez, amelyek kielégíthették a fogyasztók növekvő igényeit. Az 1970-es évekre Makita erős termelési bázist hozott létre, amely lehetővé tette a hatékony termelést és a fejlett minőségellenőrzést. A Makita világméretű elterjedése a Makita USA, Inc. alapításával kezdődött az Egyesült Államokban, amely az első tengerentúli társaság volt. A terjeszkedés a 70-es, 80-as és 90-es években is folytatódott. A legjobb minőség mindig is a Makita prioritása volt. A 10 éves határozott tervezés és a széles körű tesztelés után 1978-ban a Makita elindította az első 7,2 V-os akkumulátor gyártását. Jelentős kutatási és fejlesztési beruházásokkal továbbfejlesztették az akkumulátor gyártás technológiáját, amely nagyobb energia- és üzemidőt, rövidebb töltési időt és hosszabb élettartamot tett lehetővé. A 2015-ös év fontos volt a Makita számára, hiszen a 100 éves mérföldkő mellett, a Makita már a 150 gép esetében alkalmazta a 18 V-os akkumulátorokat! A 18 V-os akkumulátorok az intelligens töltési technológiának köszönhetően a piacon a leggyorsabb töltési időt kínálják ügyfeleink számára. A Makita folyamatosan bővülő 18 V-os kisgép kínálata olyan eszközöket kínál, amelyek több energiát, hosszabb üzemi időt és egyedi ergonómiát biztosítanak a gépfelhasználók számára.Makita termékek megtekintése

A BÁZIS Szereléstechnika Kft a szereléstechnikai segédanyagok jelentős részét részét a Tracon Electric Logisztikai Központ viszonteladójaként kínálja partnereinek. a Tracon Electric fő tevékenységi területe a kisfeszültségű villamos készülékek és alkatrészek nagy- és kiskereskedelme. Beszerzési tevékenységünk szinte az egész világra kiterjed. Kiemelt feladatunknak tekintjük, hogy a kínálatunkban szereplő termékeket - a kívánt mennyiségben - raktárunkban mindig megtalálják. Társaságunk dinamikusan fejlődik, évről évre bővítjük a árukínálatunk körét és választékát. Üzletkötőink rendszeresen felkeresik partnereinket, bemutatják termékeinket, tájékoztatnak az újdonságokról és felveszik rendeléseiket. Laboratóriumunkban lehetőségünk van a forgalmazott termékek paramétereinek rendszeres ellenőrzésére. Erősségünk: ISO 9001 minősítés, gyors áruszállítás, versenyképes árak, termékek egyenletes minősége, rugalmasság. Szereléstechnika termékek megtekintése